bg

INFO CORNER

Raundi i gjashtë i...

37’ 000 nxënës nga e gjithë Kosova pritet që do të marrin pjesë në këtë projekt këtë...

Lexo më shumë

Lajmi i Fundit

 • Lajm

  26 Mars 2014

  Nxënësit e klasës V5 dhe V7 të shkollës “ Zenel Hajdini” në Prishtinë, sot kanë bërë vizitë në shtëpinë e pleqëve në kuadër të projektit Kosovision Contest.

 • Klasat fituese

  17 Mars 2014

  Tri klasat fituese të shortit në kuadër të projektit, kanë kaluar tri ditë në Malet e Sharrit, Brezovicë.

 • Lajmi i fundit

  03 Mars 2014

  Janë mbajtur trajnimet e projektit KOSOVISION CONTEST me mësimdhënësit e klasave fituese