• Mesazhi Ynë

  Në Kosovë, në gjashtë vitet e fundit është zhvilluar një projekt me fëmijët e klasave të pesta të karakterit shtetëror Kosovision Contest – Gara për vizionin e Kosovës.

  Ky projekt është arsimor, ku fëmijët paraqiten për konkurrim me pano-hamer se si e shohin ata të ardhmen e Kosovës në katër fusha: Arsim, Infrastrukturë dhe Mjedis, Bashkëjetesë dhe Ekonomi. Ata do t’i paraqesin këto fusha me anë të vizatimeve dhe elementeve të ndryshme të artit si dhe do të garojnë edhe me një projekt ide.

  Lexo më shumë
 • Njoftime

  29 Janar 2015

  Klasat fituese me short qe do te shkojne per nje vikend skijimi ne Boge te Pejes, jane:
  1. Shkolla “Abdulla Presheva”, Korretin me mesues Afrim Hoda
  2. Shkolla “Flamuri I Arberit”, Reshtan/Suhareke me mesuesen Dashurije Kuqi

  Lexo më shumë