bg

INFO CORNER

Raundi i gjashtë i...

37’ 000 nxënës nga e gjithë Kosova pritet që do të marrin pjesë në këtë projekt këtë...

Lexo më shumë

Lajmi i Fundit

  • Lajmi i fundit

    18 Qershor 2014

    Më datë 15 qershor 2014, u mbajt ceremnoia e shpërblimeve në kuadër të projektit Kosovision Contest. Ceremonia u mbajt në Pallatin e Rinisë, në Prishtinë. Të gjitha klasat fituese të këtij viti ishin pjesëmarrëse në ceremoni.

  • Lajm

    26 Mars 2014

    Nxënësit e klasës V5 dhe V7 të shkollës “ Zenel Hajdini” në Prishtinë, sot kanë bërë vizitë në shtëpinë e pleqëve në kuadër të projektit Kosovision Contest.