• Mesazhi Ynë

  Në Kosovë, në gjashtë vitet e fundit është zhvilluar një projekt me fëmijët e klasave të pesta të karakterit shtetëror Kosovision Contest – Gara për vizionin e Kosovës.

  Ky projekt është arsimor, ku fëmijët paraqiten për konkurrim me pano-hamer se si e shohin ata të ardhmen e Kosovës në katër fusha: Arsim, Infrastrukturë dhe Mjedis, Bashkëjetesë dhe Ekonomi. Ata do t’i paraqesin këto fusha me anë të vizatimeve dhe elementeve të ndryshme të artit si dhe do të garojnë edhe me një projekt ide.

  Lexo më shumë
 • Njoftime

  Fitues të projektit KOSOVISION CONTEST për vitin shkollor 2016/17

  07 Dhjetor 2016

  Po kalojnë vitet dhe ju si çdo herë dëshmoni entuziazmin tuaj për punë duke u angazhuar në projektin Kosovision Contest. Veprat e mëdha përherë kërkojnë vizione dhe vizionarë të mëdhenj, ndaj edhe u organizua ky projekt arsimor në formë gare tejet atraktive, e cila vërtetë u zhvillua me një dinamizëm dhe përkushtim të madh nga ju nxënës e mësimdhënës.

  Lexo më shumë