Ekspozita e fëmijëve në kuadër të projektit KOSOVISION CONTEST 2013/14

Ekspozita e punimeve të nënëse do të mbahet nga data 02.12.2013-06.12.2013 prej ores 10.00-16.00 në këto vende:

1.       Prishtinë:  "Pallati i Rinisë, Kulturës dhe Sporteve", ateleja e Pallatit;

2.       Mitrovicë: " Qendra e Kulturës-Rexhep Mitrovica";

3.       Ferizaj:  Shkolla fillore "Vezir  Jashari";

4.       Gjilan: Shkolla fillore " Dëshmorët e Kombit", Kamenicë;

5.       Gjakovë: Qendra Didaktike (prapa shkollës fillore "Emin Duraku");

6.       Prizren: "Euro Qendra" (në afërsi të shkollës së muzikës);

7.       Pejë: "Qendra Didaktike (pranë shkollës " Vaso Pashë Shkodrani");

8.       Istog: Shkolla fillore "Martin Camaj", Gurrakoc