Fillimi zyrtar në Prishtinë

Gara e sivjetme Kosovision Contest fillon më 3 tetor me ngjarjen hyrëse në Grand Hotel në Prishtinë. Ministri i Arsimit, Enver Hoxhaj dhe drejtori i Shkollës së Lartë Pedagogjike në Zyrih, Walter Bircher, do ta nisin garën bashkë me shumë fëmijë dhe të ftuar, duke përfshirë këtu edhe këngëtaren Vesa Luma dhe aktorin Fatmir Spahiu.

Fillimi zyrtar në Prishtinë