Fitues të projektit KOSOVISION CONTEST për vitin shkollor 2015/16

Të nderuar mësimdhënës,

Të dashur nxënës,

Si çdo vit tjetër, edhe këtë vit dëshmuat talentin tuaj dhe dhatë vizionin tuaj për të ardhmen e Kosovës. Së bashku e kaluam edhe një sprovë të rëndësishme, edhe një herë projektuat dhe ideuat vendin tonë ashtu siç ua do mendja dhe zemra e juaj fëmijë të dashur, ashtu siç dini të buzëqeshni dhe më mirë se kush tjetër të ndërtoni botën tuaj pa barriera dhe me laryshi ngjyrash. Është ky projekt, një rishikim i së kaluarës sonë, me sy të së ardhmes së përbashkët, duke e parë edhe historinë e popullit shqiptarë më ndryshe, por në disa faqe më shumë, të barabartë me ato të vendeve të tjera ballkanike. Ne u jemi mirënjohës të gjitha regjioneve që në një mënyrë apo tjetër kontribuan që ky projekt të jetë i një cilësie të lartë, që ai të shndërrohet në një garë të mirëfilltë ndërmjet nxënësve, shkollave dhe grupeve të ndryshme punuese.

Juria profesionale e përbërë nga pesë anëtarë është munduar që secilën punë të nxënësit ta vlerësoj në mënyrën më të mire të mundshme. Prandaj, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë duke ditur temat të cilat janë trajtuar në këtë projekt, ka bërë një përzgjedhje të jurisë me profesione të ndryshme duke u munduar ti përshtas anëtarë me temat e zhvilluara.

Anëtarë të jurisë për këtë vit shkollor zgjodhën këto klasa:

Fitues të projektit KOSOVISION CONTEST për vitin shkollor 2015/16, që financohen nga Minisitria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, janë:

 

Nr.

Shkolla

Vendi

Klasa

Mësuesi

1.

Asdreni

Pejë

V4

Valbone Pavata

2.

Ibrahim Banushi

Kleçkë

V3

Rifat Kleçka

3.

Nazim Gafurri

Prishtinë

V4

Xhejlane Grajçevci

4.

Asim Vokshi

Prishtinë

V1&V3

Kreshnike Ajeti&Fitore Ajeti

5.

Ismet Rraci

Klinë

V1

Kristinë Dedaj

6.

Fan.S.Noli

Kamenicë

V1

Fatime Sylejmani

7.

Smajl Hajdari

Pejë

V1

Idriz Bajrami

8.

Mileniumi i tretë

Prishtinë

V1&2&3

Vjollca Pireva&Nysrete Krasniqi&Vllaznim Balidema

9.

Lidhja e Prizrenit

Pejë

V1

Nevryze Sanaja

10.

Hasan Prishtina

Prishtinë

V3

Leonora Xërxa

11.

Laura Skoti

Grabovc-Fushë Kosovë

V1

Xhevat Krasniqi

12.

Fan S.Noli

Kamenicë

V3

Shpresa Shehu

13.

Nazim Hikmet

Dobërqan-Gjilan

V1

Teuta Selishta

14.

Hilmi Rakovica

Prishtinë

V4

Minire Ademi

15.

8 Marsi

Pejë

V6

Valentina Taraku

16.

Ismajl Luma

Lipjan

V3

Ganimete Ramadani

17.

Fan Noli

Dujakë-Gjakovë

V

Valentina Islami

18.

Mitrush Kuteli

Prishtinë

V3

Arta Fetoshi

19.

Ukshin Miftari

Skivjan-Gjakovë

V1

Gjylfidane Alijaj

20.

Yll Morina

Gjakovë

V9

Miranda Emra

21.

Dëshmorët e Lubishtës

Podgorc-Viti

V4

Shpresa Limani

22.

Iliria

Prishtinë

V3

Valbonë Gecaj-Latifaj

23.

Faik Konica

Prishtinë

V2

Mevlude Rexha

24.

Ibrahim Banushi

Shalë-Lipjan

V2

Remzije Drenica

25.

Naim Veqilharxhi

Kliçinë-Pejë

V1

Bali Seferi

26.

Naim Frashëri

Podujevë

V1

Florie Hasani

27.

Hilmi Rakovica

Prishtinë

V5

Shefije Hysenaj

28.

Nënë Tereza

Teneshdoll-Prishtinë

V2

Ariana Shaqiri

29.

Sami Frashëri

Osdrin-Gjakovë

V1

Lumturije Osmanaj

30.

Nënë Tereza

Klinë-Budisalc

V1

Mire Rexhaj-Bakolli

31.

Emin Duraku

Prishtinë

V2

Shqipe Bërbatovci-Ferati

32.

Xheladin Rekaliu

Podujevë

V1

Arbnora Haxhiu

33.

Bajram Curri

Strellc i Epërm-Deçan

V2

Mone Dobraj

34.

Pavarësia

Prishtinë

V4

Fikrije Robaj

35.

Ibrahim Krasniqi

Smallushë-Lipjan

V

Ylber Krasniqi

36.

Zekeria Rexha

Gjakovë

V5

Aida Binishi

37.

Fetah Sylejmani

Shajne-Dragash

V

Sejad Domuzeti

38.

7 Shtatori

Vitomiricë

V2

Nife Hysenaj

39.

Faik Konica

Prishtinë

V4

Zojë Gjinovci

40.

Xhavit Ahmeti

Prishtinë

V5

Driada Balidemaj

 

Fitues të projektit KOSOVISION CONTEST për vitin shkollor 2015/16 që financohen nga komunat, janë:

 

Nr.

Shkolla

Vendi-Komuna

Klasa

Mësuesi

1.

Xhavit Ahmeti

Prishtinë

V

Remzije Spahiu

2.

Faik Konica

Prishtinë

V3

Shkurte Jusufi

3.

Shkëndija

Hajvali-Prishtinë

V2+V3

Igballe Alihajdari&Nazif Abazi

4.

Meto Bajraktari

Prishtinë

V5

Shkëndije Jashari

5.

Hilmi Rakovica

Prishtinë

V2

Elfete Zeqiri

6.

Gjergj Fishta

Prishtinë

V5

Florije Gubetini

7.

Daut Bogujevci

Fushë Kosovë

V2

Maliqe Shabani

8.

Lismiri

Lismir

V

Leonora Kllokoqi-Jashari

9.

Kadri Kadriu

Llaushë-Podujevë

V1

Moamer Shala

10.

Abedin Bujupi

Arllat-Drenas

V

Nexhmije Bujupi

11.

Luigh Gurakuqi

Sankoc-Drenas

V1

Shpend Pirraku

12.

Hysni Zajmi

Vrellë-Istog

V2

Faton Maraj

13.

8 Marsi

Pejë

V5

Valbone Kelmendi

14.

Azem Bejta

Grabanicë-Klinë

V1

Shefqet Morina

15.

Zekerija Rexha

Gjakovë

V1

Edi Puka

16.

Rudolf Walker

Rahovec

V2

Isuf Rrahmanaj

17.

Visar Krasniqi

Drenoc-Malishevë

V

Tafije Vladi

18.

Liria

Pogragjë-Gjilan

V1

Igballe Limani

19.

Ismail Qemali

Prelez i Jerlive-Ferizaj

V1

Lirona Rushiti

20.

Liman Rekaj

Surqinë-Ferizaj

V2

Shpresa Aliu

21.

Shaban Mazreku

Sopijë-Suharekë

V

Shiqirije Gashi

22.

28 Nëntori

Dobërdolan-Suharekë

V1

Myrvete Gallopeni

 

Ekipi i projektit, ju dëshiron fat dhe suksese edhe në realizimin e projekteve në shkollat e juaja.

Me respekt,

Ardita Kabashi

Menaxhere e projektit-KOSOVISION CONTEST