Fituesti e projektit Kosovision Contest.

Më datë 29 maj 2016, u mbajt ceremnoia e shpërblimeve në kuadër të projektit Kosovision Contest. Ceremonia u

mbajt në Pallatin e Rinisë, në Prishtinë. Të gjitha klasat fituese të këtij viti ishin pjesëmarrëse në ceremoni.

Nxënësit nga vende të ndryshme kanë performuar me pika shumë interesante dhe e kanë bërë edhe më

madhështore këtë ceremoni.

17 klasa u shpallën fituese të këtij raundi. Ato janë:

FATIME SYLEJMANI "FAN S. NOLI"-V1, KAMENICË

2. TEUTA SELISHTA "NAZIM HIKMET"- V1, DOBËRÇAN

3. FLORIJE HASANI-QERIMI "NAIM FRASHËRI"- V1, PODUJEVË

4. SHIQIRIJE GASHI "SHABAN MAZREKU"- V1, SOPIJË/SUHAREKË

5. SHKËNDIA JASHARI "METO BAJRAKTARI"- V5, PRISHTINË

6. LEONORA XËRXA "HASAN PRISHTINA"-V3, PRISHTINË

7. KRESHNIKE AJETI&FITORE SHERIFI "ASIM VOKSHI"-V1&V3, PRISHTINË

8. ARTA FETOSHI "MITRUSH KUTELI"-V3, MAT/PRISHTINË

9. VLLAZNIM BALIDEMAJ&VJOLLCA PIREVA&NUSRETE KRASNIQI "MILENIUMI I TRETË"-V1&V2&V3,

PRISHTINË

10. MIRANDA EMRA "YLL MORINA"-V9, GJAKOVË

11. VALENTINA TARAKU "8 MARSI"-V6, PEJË

12. KRISTINË DEDAJ "ISMET RRACI"-V1, KLINË

13. NEVRYZE SANAJA "LIDHJA E PRIZRENIT"-V1, PEJË

14. XHEJLANE GRAIÇEVCI "NAZIM GAFURRI"-V4, PRISHTINË

15. SEJAD DOMUZETI "FETAH SYLEJMANI"-V2,SHAJNE/DRAGASH

16. REMZIJE DRENICA "IBRAHIM BANUSHI"-V2, SHALË/LIPJAN

17. XHYLFIDONE ALIJAJ "UKSHIN MIFTARI"-V1, SKIVJAN/GJAKOVË