Ne kuader te projektit Kosovision Contest u organizua edhe aktiviteti per klasat fituese ne Malet e Sharrit

“Ne kuader te projektit Kosovision Contest u organizua edhe aktiviteti per klasat fituese ne Malet e Sharrit. Keto klasa jane perzgjedhur ne menyre te rastesishme dhe fituese ishin: shkolla “Dardania”, Prishtine me mesuesen Fatmire Berisha dhe shkolla “Naim Frasheri”, Podujeve me mesuesen Remzije Mehmeti. Pervec aktiviteteve te shumta te organizuara me nxenes, ata paten rastin edhe te njihen mes veti dhe te shkembejne pervojat e tyre.”