Trajnimet e mësimdhenesve të klasave të pesta

 

Puna e nxënësve në klasa fillon që në muajin shtator  për vitin shkollor 2015/16.

 

Kalendari për këtë gjysëmvjetor:

Data

Ngjarja

19-28 gusht 2015

Trajnimet e mesimdhenesve

1 shtator-13 nentor 2015

Puna ne klasa

16-24 nentor 2015

Mbledhja e posterave dhe projekt ideve

25-27 nentor 2015

Vleresimi I posterave nga juria

1 dhjetor 2015

Shpallja e rezultateve

7-11 dhjetor

Shperndarja e certifikatave

Trajnimet e mësimdhenesve të klasave të pesta Foto galeria 02