U mbajt ceremonia e shpërblimeve në kuadër të projektit Kosovision Contest

 

Më datë 30 maj 2017, u mbajt ceremonia e shpërblimeve në kuadër të projektit Kosovision Contest. Ceremonia u mbajt në Pallatin e Rinisë, në Prishtinë. Të gjitha klasat fituese të këtij viti ishin pjesëmarrëse në ceremoni. Nxënësit nga vende të ndryshme kanë performuar me pika shumë interesante dhe e kanë bërë edhe më madhështore këtë ceremoni.

Ne këtë ceremoni u shpallën edhe klasat fituese të raundit të dytë. Fitues të këtij raundi janë:

 

Mësimdhënësi

Shkolla

Vendi

Arta Rrecaj & Selvete Mujaj

"Faik Konica"

V4 & V5

Prishtinë

Agime Rukovci

"Xhavit Ahmeti"

V2

Prishtinë

Fatmire Berisha

"Dardania"

V6

Prishtinë

Lirije Belegu - Gashi & Donika Elshani

"Mileniumi i Tretë"

V1 & V2

Prishtinë

Rexhep Sopa

"Vëllezërit Frashëri"

V1

Bukosh-Suharekë

Arbëresha Sejda

"Rasim Kiçina"

V2

Drenas

Makfire Huruglica - Azemi

"Minatori"

V

Novobërdë

Shkëndije Bokshi

"Zekerija Rexha"

V4

Gjakovë

Pranvera Ballata

"Fehmi Agani"

V1

Gjakovë

Njomza Gjikolli

"Asdreni"

V1

Pejë

Atifete Gashi

"Dardania"

V3

Pejë

Mirjeta Agaj

"Asdreni"

V3

Pejë