Shkolla fillore "Dardania", Pejë

 • Anda Kajolli

  Edhe ne, nxenesit e klases V/4, ne shkollen fillore "DARDANIA'' ne Peje, tani me e kemi perfunduar projektin tone per te konkuruar ne gare me nxenesit...

  Lexo më shumë
 • Festa Zhara

  Une jame nxenese e klasese e peste quhem Festa Zhara. Jam pjesmarrese per projektin dhe dizajnin e nje posteri, dhe desha t'i shpreh komente e mija....

  Lexo më shumë
 • Brikena Kastrati

  Kosovisionn Contest ju dha shumm shpresa femijve te 5 klass edhe muaa une quhem Brikena Kastrati jetoj ne Peje, shkollohem ne shkollen dardania v/2...

  Lexo më shumë
 • Krenare Shala

  Kosovision Contest ju faleminderit per mundusin qe na keni japur .Unë jam Kujtesa Shala jetoj ne Pejë, shkolla fillore "Dardania" Klasa V/2....

  Lexo më shumë
Prapa tek shkolla